Brandingenjör

Brandingenjör

Som brandingenjör hos oss arbetar du bland annat med kvalificerad handläggning, projektledning, samordning samt i vissa fall tjänstgör som befäl i vår ledningsorganisation. Du ingår i någon av Avdelningen ledning och utvecklings sju enheter, som alla har sina egna specialområden.

Som handläggare arbetar du brett inom det olycksförebyggande området för att så långt det är möjligt undvika allvarliga och oönskade händelser. Det kan till exempel vara att hantera remissförfrågningar från andra myndigheter, tillsyner och tillståndsärenden enligt LSO (Lag om skydd mot olyckor) och LBE (Lag om brandfarliga och explosiva varor), rådgivning och utbildning.

Brandingenjör i operativ befattning agerar i vår organisation som insatsledare, regional insatsledare eller vakthavande befäl. Det betyder att du vid räddningsinsats agerar i ledande befattning, antingen som ansvarig chef eller i stödjande stab.

Som person är du ansvarsfull och trivs med att självständigt driva och planera ditt arbete på lång och kort sikt. Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att leda andra och verka även under stress och press.

Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!